Willem Vreeswijk is hoofdredacteur en eigenaar van VVP, het enige platform puur gericht op de onafhankelijk financieel adviseur. Tevens is hij oprichter van de stichting New Financial Forum en hoofdredacteur van MaatschapWij.  
Ramón Wernsen is financieel planner, trainer en auteur. Jaarlijks helpt hij als trusted advisor zijn klanten met het oplossen van complexe financiële vraagstukken en het realiseren van hun financiële doelstellingen. Daarnaast schrijft hij artikelen, boeken en is hij auteur voor verschillende bladen en magazines. Tot slot verzorgt hij presentaties, seminars en workshops, gebaseerd op de inhoud van zijn boeken en is hij als docent verbonden aan het Erasmus Instituut voor Financiële Planning in Rotterdam. Levensmotto van Ramón: ‘Wie aan financiële planning doet, zal zijn doelstellingen en dromen realiseren’.  

Dirk Drukker is Business Development Manager bij Triodos Investment Management. Mensen inspireren om vermogen in te zetten voor een mooiere wereld, dat is wat Dirk graag doet. Sinds 2017 is hij werkzaam bij Triodos Investment Management en houdt hij zich dagelijks bezig met impact beleggen, onder meer op het gebied van hernieuwbare energie, microfinanciering en de voedseltransitie.

 
Willem Johannesma heeft vanaf 1990 tot 2003 gewerkt in particulier vermogensbeheer, eerst bij MeesPierson en vanaf 1998 bij Van LanschotKempen. In 2003 was hij mede-oprichter van Hopstaken Johannesma & Co, het huidige  OAKK Capital Partners  
  Wordt nog bekend gemaakt.  
 

Wordt nog bekend gemaakt.

 
Een product van troost en ontzorgen | VVP

Indra Frishert werkt sinds haar twintigste in de financiële dienstverlening. Al 16 jaar ondernemer. Vertrouwen, in de vorm van de 'familiemeetlat' is de belangrijkste waarde van Dazure, van haar karakter, en is voor haar de basis van de relatie met alle collega’s, adviseurs, verzekeraars en andere partners. Indra is moeder van 3+2 (bonus)kinderen en partner van haar geliefde John die ervan overtuigd is dat een gezonde geest leeft in een gezond lichaam en levensstijl. Indra houdt van bergwandelen, snowboarden, een Bourgondisch leven en nog veel meer. Zakelijk gezien plaatst ze empathie ten gunste van het 'harde' moraal, zoals de financiële sector gewend is. De menselijke factor in de klant- en bedrijfsvoering staat centraal bij haar en haar activiteiten.

 

Michiel van Vugt (Commercieel Directeur NNEK) helpt mensen bij het nemen van betere beslissingen rondom geld. Ruim 15 jaar werkt hij bij NNEK Vermogensopbouw. In deze periode heeft hij altijd nauw samengewerkt met financieel planners. Met de kennis en de klantrelatie die financieel planners hebben, gecombineerd met de beleggingsoplossingen van NNEK, helpen zij klanten financiële rust te behalen. Nu, maar ook voor in de toekomst. Al jarenlang is Michiel geïntrigeerd door beslissingen die we maken. Waarom maken we bepaalde keuzes en welke invloed hebben onze keuzes op de rest van ons verdere leven? Zijn onderzoek heeft geleid tot een boek: Net Iets Slimmer. Met zijn boek hoopt hij mensen te inspireren om over hun (financiële) toekomst na te denken.

 
  Wordt nog bekend gemaakt.  
  Wordt nog bekend gemaakt.  
 

Wordt nog bekend gemaakt.

 
Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren